9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Tekintse át, hogyan tudja kiváltani a szükséges gyógyszereket:

gyogyszerkivaltas

hiteles egeszsegugyi weboldal 2017 pecset vFontosnak tartjuk pácienseink folyamatos tájékoztatását a patikában történő receptkiváltásra vonatkozó aktuális rendelkezésekről, jogszabályokról.
A Receptkivaltas.hu oldal a mindenkori jogszabályi állapotot tükröző hiteles egészségügyi weboldal. Kérjük kísérje figyelemmel a tájékoztatást.

Az elektronikus rendszer lehetőséget ad arra, hogy meghatalmazással más váltsa ki a receptet. Az aktuális rendelkezésről itt olvashat!

Ha családjában, baráti körében van cukorbeteg, kérjük, nézzék meg ezt a kisfilmet:

Az otthoni fertőtlenítéssel kapcsolatos fontos információk! Az interneten számos fertőtlenítéssel kapcsolatos tanácsot adnak barátok, ismerősök. Oda kell figyelni azonban arra, milyen fertőtlenítő szert hogyan lehet használni, milyen szereket NE HASZNÁLJON EGYÜTT.

otthoni fertotlenites

gyszeresz tanacsadas no2Tisztelt Páciensünk!

Kérjük, hogy a folyamatos, zökkenőmentes és biztonságos gyógyszerellátás érdekében

csak a szükséges mennyiségű gyógyszerek beszerzéséről gondoskodjanak,

mert az egyszerre, tömegesen kiváltott több havi gyógyszeradag beszerzése gyógyszer-utánpótlási problémát okozhat. Az ilyen zavarok elkerülését szolgálja, ha gyógyszereiknek csupán racionális mennyiségű beszerzését kérik. Köszönjük! Mi a magunk részéről mindent megteszünk, hogy holnap is kiszolgálhassuk Önt, szüleit, barátait.

Kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatókat is!

Az Ön gyógyszerésze

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m