9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

covid19 megelozes 12pontja 20200315 1A járvány terjedésének megelőzése érdekében betartandó intézedések!

Mosson kezet rendszeresen és alaposan, legalább 20 másodpercig szappannal és folyóvízzel, vagy tisztítsa meg alkoholos kézfertőtlenítővel, hazazaérkezés után, ételkészítés előtt és közben, étkezés előtt, WC használatot követően, tüsszentés, köhögés, orrfújás után, beteggel érintkezés előtt és után, állatokkal vagy állatok ürülékével való érintkezés után.

Szemhez, szájhoz, archoz ne nyúljon, illetve csak kézmosást követően!

Venykivaltas mNEM szükséges a lejárt szakorvosi javaslatok miatt a szakorvosi rendelőket felkeresni, azokat átmenetileg a háziorvos is megújíthatja!

2020. 03. 14-én publikált új szabályok szerint az emelt és kiemelt támogatással rendelhető gyógyszerekre és gyógyászati segédeszközökre kiállított szakorvosi javaslatok érvényesek maradnak a koronavírusjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt, valamint a veszélyhelyzet megszűnését követően 90 napig (hasonló "engedmény" született a közgyógyellátásra való jogosultságot illetően is)!

tajkartyaHa nincs TAJ száma!

Ha valaki külföldről érkezett, vagy más okból nincs biztosítása, az állam egészségügyi felelősségvállalása keretében juthat hozzá a szükséges gyógyszerhez.

A tájékoztató PDF FORMÁTUMBAN ITT letölthető!

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m