9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Neogranormaon piros 30 g
A Neogranormon Piros családi kenőcs gondosan összeválogatott összetevőinek köszönhetően elősegíti a hámosodást és a bőr regenerációját.

Phlogosam kenocs 20 gA Phlogosam kenőcs hatóanyaga nem-szteroid, helyi hatású gyulladás-csökkentő, bőrregeneráló. Csökkenti a sérült bőrfelületek ödémás beszűrődését, duzzanatát, megakadályozza a gyulladás kialakulását.

Bepanthen Plus krem 30 gA Bepanthen Plus krém fertőtlenítő és sebgyógyító hatású krém, megelőzi a seb kiszáradását, hűsítő hatása révén enyhíti a fájdalmat, elősegíti a felületi bőrsérülések gyógyulását és szembeszáll a fertőzésekkel.

CURIOSA sebkezelo gel 30 gSegít a gyulladás és fájdalom csökkentésében, így járul hozzá a seb gyorsabb gyógyulásához. A CURIOSA® sebkezelő gél használatával visszaállíthatja bőre épségét és eltüntetheti a sérülés nyomait.

Alsol kenocs 45 gAz Alsol kenőcs hatóanyaga gyulladás-csökkentő, sebösszehúzó hatású szer. Alkalmas felszínes, vérzéssel nem járó sebzések és bőrsérülések, felszínes bőrgyulladások, bőrirritáció, rovarcsípés, napégés kezelésére.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m