9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Nico dohányzásról való leszokást segítő tea A Dr. Chen Patika NICO-TEA korszerű GMP technológiával kizárólag természetes gyógynövények felhasználásával készült, összetevői aromaterápiás hatással rendelkeznek. A tradicionális kínai orvoslás alapelve szerint az elme frissítése, illetve a testben lévő nyirkosság elűzése hatékonyan az aromaterápia segítségével érhető el. A tea segít kialakítani a dohányzástól való irtózás érzését, semlegesíti a dohányzás okozta rossz szájízt, enyhíti a nikotinhiány kellemetlen tüneteit. Megtisztítja a tüdőt a mérgező anyagoktól, támogatja a szervezetet a meghűléses betegségek leküzdésében.

Pannonhalmi Májvédő Teakeverék A pannonhalmi bencések ősi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítő kezelés formájában alkalmazható különböző eredetű májbántalmakban, a máj fokozott megterhelése esetén jelentkező májkárosodások, gyomor- és bélbántalmak, epebetegségek megelőző, kiegészítő és utókezelésére.

Herbária teák A gyógynövények rendkívül sokféleképpen alkalmazhatók: külsőleg hideg- vagy meleg borogatásként (például kamilla, zsálya), fürdők elkészítéséhez (levendula, citromfű, rozmaring, cickafarkfű), sebek, bőrbetegségek kezelésében pakolásként kötésekhez (csalán), száj- és toroköblítéshez (cserszömörce), intim zuhanyokhoz és inhaláláshoz.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m