9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Hemorid végbélkenőcsA Hemorid végbélkenőcs külső aranyeres panaszok tüneti kezelésére, a vérzés, a fájdalom, a viszketés enyhítésére és a gyulladás csökkentésére szolgáló gyógyszer.

Reparon végbélkenőcsA Reparon kenőcs hatóanyagként elölt baktérium kultúra szuszpenziót tartalmaz. A baktérium kultúra szuszpenzió a bőrre és nyálkahártyára való felvitele után immunválaszt vált ki, fokozza az érintett szövetek természetes védekezőképességét, gyulladáscsökkentő hatású és elősegíti a sebgyógyulást. A Reparon kenőcs az aranyér és szövődményeinek kezelésére szolgál.

Sperti Preparation H végbélkenőcsA Sperti Preparation H végbélkenőcs hatóanyag- ként élesztősejt-kivonatot és cápamáj olajat tartalmaz. A Sperti Preparation H végbélkenőcs az aranyér tüneteinek (pl. fájdalom, irritáció, viszketés, diszkomfort érzés székletürítés során) enyhítésére szolgáló készítmény.

Reparon végbélkúpA Reparon végbélkúp hatóanyagként elölt baktérium kultúra szuszpenziót tartalmaz. A baktérium kultúra szuszpenzió a bőrre és a nyálkahártyára való felvitele után immunválaszt vált ki, fokozza az érintett szövetek természetes védekezőképességét, gyulladáscsökkentő hatású és elősegíti a sebgyógyulást. A Reparon végbélkúp az aranyér és szövődményeinek kezelésére szolgál.

Sperti Preparation H végbélkúp A Sperti Preparation H végbélkúp az aranyér tüneteinek (pl. fájdalom, irritáció, viszketés, diszkomfort érzés székletürítés során) enyhítésére szolgáló készítmény.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m