9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
 60 dbA Centrum Silver 50+ A-tól Z-ig filmtabletta vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és luteint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény 50 éven felülieknek.

JutaVit Multivitamin 50 felett filmtablettaVitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, Lactobacillust, likopint, luteint és ginkgo biiloba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő.

Béres C-vitamin 500 mg filmtablettaA Béres C-vitamin 500 mg filmtabletta hatóanyaga az aszkorbinsav (C-vitamin), mely egy vízben oldódó, antioxidáns tulajdonságú vitamin. Az aszkorbinsav számos alapvető élettani folyamathoz nélkülözhetetlen. A készítmény alkalmazható a C-vitamin-hiány kezelésére.

Supradyn Energia 50+ filmtablettaA Supradyn Energia 50+ multivitamin és ásványi anyag tartalmú étrend-kiegészítő filmtabletta ginseng-kivonattal és olivaolaj polifenolokkal.

Cetebe® 500 mg retard kemény kapszula A Cetebe 500 mg retard kemény kapszula a C-vitamin hiányos állapotok kezelésére szolgál, ha az elegendő C-vitamin szükséglet az étrendben nem biztosított. A Cetebe 500 mg retard kemény kapszulából a C-vitamin lassan és egyenletesen szabadul fel, ezért 8-12 órán át állandó C-vitamin szintet biztosít a vérben és a szövetekben.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m