9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Prospan szirup A Prospan szirup növényi eredetű gyógyszer. Hatóanyaga, a Borostyánlevél száraz kivonata, köptető hatású, elősegíti a letapadt nyák felszakadását és kiürülését.

Ambroxol Teva 75 mg retard kemeny kapszulaA hörgők és a tüdő sűrű váladékkal járó heveny és idült betegségeinek kezelésére, nyákoldásra alkalmazható készítmény. Emelt hatóanyag tartalommal és hosszantartó hatással.

Rubophen Cold Duo kemény kapszulaA Rubophen Cold Duo kemény kapszula az influenza és a megfázás tüneteinek enyhítésére használhatók, mint a fájdalom (fejfájás, torokfájás, izom- és ízületi fájdalom), láz, hidegrázás, orrfolyás, orrdugulás, orrnyálkahártya-gyulladás, és arcüreggyulladás.

ACC 200 mg granulátumAz ACC 200 granulátum, amelynek hatóanyaga az acetilcisztein, a légutakban levő sűrű viszkózus váladék oldására alkalmas. Fokozott viszkozitású nyákelválasztással, köhögéssel járó légúti betegségek váladékoldást elősegítő terápiájában javallt.

Aspirin Plus C pezsgőtabletta Az acetilszalicilsav a nem szteroid fájdalomcsillapítók és gyulladás-csökkentők csoportjába tartozik. Alkalmazható enyhe és középerős fájdalmak esetében, továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m