9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Cataflam dolo 25 mg bevont tabletta 20 dbA Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta diklofenákot tartalmaz, mely az ún. nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. A Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta fájdalomcsillapító hatású, egyúttal azonban csökkenti a gyulladást (duzzanatot) és a lázat is.

Nurofen Non-Aqua 100 mg szajban diszpergalodo  tabletta gyermekeknekA gyógyszer-készítmény gyermekeknek szánt, eperízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, enyhe és mérsékelt fájdalom csillapítására.

thumb Algoflex 400 mg filmtabletta 30 dbAlkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, izomhúzódások kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, fejfájás, műtét utáni fájdalom csillapítására, és lázcsillapításra.

Apranax Dolo 100 mg g gelAz Apranax Dolo gél fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, amit lokálisan alkalmaznak a bőrön. A gyógyszer alkalmazása következtében a fájdalom és a duzzanat csökken, a fizikai kellemetlenség oldódik. Hatására kellemes hűvös érzés keletkezik a bőrön.

Aspirin Effect 500 mg szajban diszpergalodo granulatum 10 tasakAz Aspirin Effect 500 mg szájban diszpergálódó granulátum enyhe és középerős fájdalmak esetén alkalmazható, mint fejfájás, fogfájás, hátfájás, megfázás okozta torokfájdalom, ízületi és izomfájdalmak, továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m