9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
prosztata5A prosztata a húgyhólyag és a végbél között elhelyezkedő mirigyes szerv, amely a férfiak élete során számos változáson megy keresztül. Negyven-ötven éves korig általában változatlan formájú, majd a legtöbb férfinál ismét növekedésnek indul. A prosztata leggyakoribb megbetegedései a prosztatatúltengés (BPH), a prostatitis (a prosztata heveny vagy idült gyulladásos megbetegedése), illetve a prosztatarák.

Az alábbi összeállításban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek ahhoz, hogy képet kaphasson arról, érintett lehet-e valamilyen prosztata elváltozásban

Patikánkban a prosztatagondok enyhítésére az alábbi készítményeket ajánljuk:

doki1

A kivizsgálás kellemetlen, ám gyors és fájdalom-mentes része a prosztata végbélen keresztül történő vizsgálata, amely igen fontos információkkal szolgálhat az Ön orvosa számára.

 

prosztata16

Ahogyan a férfiak öregszenek, prosztatájuk megnövekszik és akadályozhatja a vizelet áramlását. Ezt az állapotot nevezik a prosztata jóindulatú megnagyobbodásának, rövidítve BPH-nak.

 

A prosztatagyulladásról  	  A prosztata megbetegedései közül az urológust leggyakrabban a prosztata gyulladásának és a prosztata jóindulatú megnagyobbodásának panaszaival keresik fel. Mindkettő igen komplex tünet-együttes, kezelése körültekintő diagnózist és türelmet igényel orvostól és betegtől egyaránt.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Forrás: Strathmann.hu

prosztata14A férfi klimax korában, általában 48-50 év körül illetve azt követően fordul elő túlburjánzás részben a prosztata mirigyes állományában, különösen a húgycsövet körkörösen bélelő mirigyszövetben. Emiatt a vizeletürítés akadályozott, sőt teljesen gátolt lehet: vizeléskor kezdetben a vizelet nehezebben indul el, igen vékony, cérnaszálszerű sugárban ürül és ezért egy-egy hólyagkiürítés sokáig elhúzódik.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m