9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

prosztatamegnagyobbodas prosztatagyulladas002


50 fölött a férfiak jó része számára számtalan kellemetlen tünet okozója lehet a prosztata. Amíg jól működik, nincs gond, de ha vizelési panaszok lépnek fel, zavarok tapasztalhatók a szexuális életben, urológushoz kell fordulni.

Összeállításunkban a prosztatamegnagyobbodással, -gyulladással, a vizsgálati módszerekkel, kezeléssel kapcsolatos cikkeket ajánlunk az Ön figyelmébe. Ha úgy érzi, a tünetek alapján érintett lehet, olvassa el az ajánlott szakcikkeket.


Patikánk az alábbi készítményeket javasolja prosztatagondjainak enyhítésére:

gumikesztyuA panaszok jellegétől és az első vizsgálatok eredményeitől függően az alábbi diagnosztikai módszerekkel állapíthatóak meg a prosztata-megbetegedés okai: a prosztata tapintásával, ultrahangvizsgálattal, röntgenfelvétellel és komputertomográfiával.

a prosztatamegnagyobbodas tunetei es kovetkezmenyeiA prosztata-megnagyobbodás során jelentkező tünetek az életminőségen sokat ronthatnak, ugyanakkor az állapot napjainkban nagyszerűen kezelhető. Gyanús esetben nem szabad tehát halogatni az orvos felkeresését, és nem érdemes kétes eredményű praktikákkal kísérletezni.

a prosztatagyulladas kezeleseAz antibiotikumok nehezen jutnak a prosztatába, ezért szedésük minimum 6 hétig, de akár 8 hétig is szükséges lehet.
IDE KATTINTVA nézze meg a Dr. Fekete Ferenc urológussal e témában készített videointerjút.

Forrás: VideoKlinika

prosztata 1A here, a mellékhere vagy a prosztata akut gyulladása az egész szervezetet megterheli. Általában magas lázzal, hidegrázással, gyengeséggel, levertséggel, étvágytalansággal jár, és megfelelő kezelés nélkül könnyen krónikussá válik.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m