9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Canesten G 200 mg huvelytabletta 3 dbA Canesten G 200 mg hüvelytabletta hatóanyaga a klotrimazol, mely a hüvely gombás fertőzésének és az ehhez kapcsolódó gyulladásnak a kezelésére alkalmas. Ezeket a fertőzéseket általában Candida elnevezésű gombafajok okozzák.

Gynoxin 200 mg lagy huvelykapszula 3 dbA Gynoxin 200 mg lágy hüvelykapszula a hüvely és a külső nemi szervek gombás fertőzéseinek (amelyek járhatnak a külső nemi szervek, ill. a hüvely gyulladásával vagy fertőzéses eredetű folyással) kezelésére alkalmas.

Magne_B6_feminaA fogamzóképes korban lévő nők jelentős részénél, a menstruációs ciklust megelőző időszakban visszatérően, ingerlékenység, fáradtság, hangulatingadozás, mellfeszülés és puffadás fordul elő. A tünetek többnyire a ciklus kezdete előtt kb. hét nappal jelentkeznek és a ciklus kezdetén megszűnnek.

ovestinAz Ovestin ösztriolt tartalmaz. Az ösztriol egyike a női nemi hormonoknak vagy ösztrogéneknek, amit szervezete termel. A klimax alatt és után a szervezet ösztrogén termelése csökken. Ennek következtében a nőknek olyan panaszaik lehetnek, mint hüvelyi irritáció, visszatérő húgyúti fertőzés, vizelettartási nehézség vagy hőhullámok. Az Ovestin felírható az ilyen panaszok kezelésére.
A készítmény hatóanyaga: ösztriol

Pevaryl 150 mg huvelykup 3 dbA hüvelykúp a hüvely gombás fertőzéseinek kezelésére szolgál. Amennyiben az élesztőgomba fertőzés valamelyik tünete jelentkezik Önnél és orvosa korábban megállapította, hogy ezeket a tüneteket gombafertőzés okozza, a Pevaryl hüvelykúp használatával megszüntetheti a fenti panaszokat.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m